Revit Family Creëren

Bent u op zoek naar BIM content om de planning, het ontwerp en de constructie van uw toekomstige projecten inzichtelijker te maken? Hebt u speciale vereisten, unieke armaturen of kenmerkende armaturen?  Hebt u een Revit content nodig voor je product?

 

Als dat zo is, is het creëren van aangepaste Revit Families uw startpunt.

Stelt u zich eens voor: een hele reeks verschillende architecturale, bouwkundige, mechanische, elektrische en zelfs decoratieve componenten – van ramen, deuren en kolommen tot meer – die u gemakkelijk kunt samenvoegen om te visualiseren hoe alles past in de Digital Twin van uw project.

 

Zodra u dat hebt, kunt u er zeker van zijn dat uw model de nauwkeurigheid en flexibiliteit heeft die specifieke afmetingen en gemakkelijk aanpasbare parameters met zich meebrengen, die gedurende uw project kunnen worden bijgewerkt voor gemakkelijke wijziging en meerdere types.

Hoe wij u bij Sketcho kunnen helpen

Als pioniers op het gebied van BIM modellering begrijpen wij bij Sketcho dat een van de meest ingewikkelde onderdelen van BIM modellering de stap van het creëren van Revit componenten (BIM content) is.

 

En daarom willen wij professionals in de bouwsector zoals u helpen door onze expertise op dit gebied aan te bieden:

Aarzel niet. Neem contact met ons op met uw wensen en wij komen bij u terug met een gedetailleerd voorstel over hoe wij u kunnen helpen!

Verbeter vandaag nog uw ontwerp met aangepaste Revit-families

Wilt u tijd en moeite besparen en toch een hoge mate van nauwkeurigheid en flexibiliteit in uw ontwerp behouden? Welnu, BIM modellering met aangepaste Revit families is uw oplossing!

 

Weet u niet zeker hoe u moet beginnen? Maak u geen zorgen, neem contact op met ons vriendelijke team met uw wensen en laat ons terugkomen met een voorstel om u aan boord te krijgen met de toekomst van het maken van BIM-content!