Over ons

Bent u het beu om te kampen met projectvertragingen, kostenoverschrijdingen, personeelstekorten en samenwerkingsproblemen?

Na meer dan 10 jaar in de AEC industrie, had onze oprichter Nevon er ook genoeg van, en besloot om zelf de verandering te worden die hij in de industrie wilde zien.

Met Nevon’s jarenlange ervaring in BIM-implementatie, training en virtuele bouwdiensten, realiseerde hij zich al snel dat innovatie en technologie de oplossing waren voor de problemen waar de industrie al die tijd mee geplaagd werd.

 

En zo werd Sketcho geboren!

Hoe maakt Sketcho het verschil?

Als leverancier van geïntegreerde BIM-diensten en -oplossingen is Sketcho er om het gat te dichten waar uw bedrijf mee te maken kan krijgen – wat dat ook moge zijn!

Wilt u de samenwerking tussen teams en de efficiëntie van de workflow bij een groot project verbeteren? Hulp nodig bij het evalueren van ontwerpen, het genereren van nauwkeurige 2D tekeningen van BIM modellen of zelfs het genereren van trekstaten of bestellijsten? Ons team van technische experts is er om u te helpen met snelle turnarounds.

Wilt u intern BIM-personeel opleiden of de expertise van bestaand personeel verbeteren? Wij verzorgen trainingen en bieden consultancydiensten om samen automatisering voor uw modelleerprocessen te ontwikkelen.

Hebt u andere BIM-gerelateerde behoeften? Wij bieden oplossingen op maat van uw behoeften – er is geen project te groot of te klein.

Waarom kiezen voor Sketcho?

Afgezien van het feit dat het een handige one-stop-shop is voor al uw BIM-behoeften, kiezen architectenbureaus, constructeurs, aannemers, bouwbedrijven, installatiebedrijven en fabrikanten Sketcho om 3 eenvoudige redenen:

Domein Expertise

Ons team van ingenieurs, BIM-modelleurs en tekenaars is zeer bekwaam in domeinen gaande van architectuur, bouwkunde, W- en E-installaties tot creëren van BIM-content, met ervaring in zowel lokale als internationale projecten. 

Lees meer

De beste in zijn klasse

Bij Sketcho zetten wij ons in om elk project, groot of klein, op tijd en volledig af te leveren en de kwaliteitsverwachtingen van onze klanten te overtreffen.


Lees meer

Flexibel en meegaand

Als bouwkundigen en ingenieurs begrijpen wij de steeds veranderende aard van projecten en zijn wij altijd bereid om eventuele wijzigingen die tijdens een project nodig zijn, op te vangen.

 

Lees meer

Begint u aan een nieuw project?

Laat Sketcho u een handje helpen om uw visie vandaag nog te realiseren!