Sketcho

Loevestein 33 – gebouw 2

Loevestein 2 te Ede

Beeld: Kudo

Het project Loevestein 33 omvatte de uitdagende transformatie van een bestaand kantoorgebouw in een wooncomplex met 194 appartementen, waarbij zowel de demontage als de reconstructie voor de nieuwe bestemming nodig waren.

Sketcho was mede-verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de MP (Mechanical and Plumbing) BIM-modellen en documentatie voor het project. Dit hield onder andere in dat de ventilatie voor elk type appartement volgens de voorschriften moest worden ontworpen, dat de sanitaire voorzieningen volgens de eisen moesten worden gemodelleerd en dat de componenten van het verwarmingssysteem moesten worden gemodelleerd. Ook is de achterhout voor het monteren van de sanitaire- en mechanische toestellen is meegenomen in het model zodat het makkelijk en snel in de bouwplaats worden aangebracht.

Door te zorgen voor naadloze co├Ârdinatie tussen verschillende disciplines om het uiteindelijke model te ontwikkelen, kon Sketcho ervoor zorgen dat het project zich aan het strakke tijdschema kon houden.

Type: Woonfunctie (residentieel)

Locatie: Ede, Nederland

Status: Uitvoering

Opdrachtgever: KUDO installatiebedrijf B.V.

dit is een voorbeeld van de prefab-tekeningen voor de mv-leidingwerk me de behorende trekstaten

Zie verder onze andere projecten

Andere projecten

Vinkenhof

Bouwkundig

Datacenter Edge05

W-installaties

Isala Ziekenhuis

W-installaties

Arnhemseweg

W-installaties