Sketcho is een deskundig en creatief BIM- en tekenbureau dat gericht is op het werken met 6D-gebouwmodellen door het toepassen van BIM-methodiek.

Bouwkundige tekeningen

Voor het bouwen of verbouwen van een gebouw of product is het hebben van een bouwkundige tekening noodzakelijk. Dankzij een bouwkundige tekening weet u namelijk precies wat u nodig gaat hebben voor het maken, produceren of bouwen van het project.

Zonder een goede bouwkundige tekening is het onmogelijk om op voorhand vast te stellen hoe een gebouw of product eruit komt te zien nadat deze gebouwd is.

 

Bij Sketcho vinden we het belangrijk dat iedere bouwkundige tekening goed af te lezen is en op een goede wijze een mooi geheel tot stand kan worden gebracht. Daarnaast voldoen onze tekeningen ook aan alle wet- en regelgeving die heersend is in Nederland. Heeft u dus nog wat projecten liggen die steeds op weer op de lange baan geschoven worden? Wij helpen u graag op weg.

Kies uw BIM-Partner

De know-how van Sketcho passen wij bij uw project toe met de inzet van een tijd- en kostenbesparende werkmethodiek op basis van de lean-filosofie.