Onze Diensten

Onze Diensten

01

Bouwkundige Tekeningen

De getrainde bouwkundigen, BIM-modelleurs en tekenaars van Sketcho zijn er om u te helpen uw visie te vertalen in gedetailleerde Multi-dimensioneer bouwkundig tekeningen en BIM-modellen om indruk te maken op uw klanten.

Lees meer

02

Constructietekeningen

Ons team van BIM-modelleurs en tekenaars staat klaar om u te helpen bij de beoordeling, het geven van advies en het opstellen van een constructief gezond plan dat voldoet aan alle eisen, normen en voorschriften voor uw project.

Lees meer

03

Installatietekeningen

Ons MEP-team werkt nauw samen met u en uw installateur om gedetailleerde plannen op te stellen met nauwkeurige positionering en gemakkelijk te begrijpen informatie, zodat MEP-installaties een fluitje van een cent zijn.

Lees meer

04

BIM-Content creatie

Aan de slag met BIM modelleren? Heeft u BIM-content nodig voor uw product? Onze getrainde BIM-experts zijn er om uw aangepaste Revit Families te creëren, het instellen van parameters en meer.

Lees meer

Bekijk onze niet-uitputtende lijst van andere oplossingen die wij aan onze AEC-klanten aanbieden:

  • BIM-oplossingen
  • Prefabricage tekeningen;
  • Wijziging van bestaande bouwmodellen of -tekeningen;
  • Omzetten van fysieke tekeningen of schetsen naar digitale tekeningen of BIM-model;
  • Helpen bij het vertalen van 2D tekeningen naar 3D modellen; of wellicht multi-dimensioneer BIM-model voor het beheer en onderhoud fase;
  • Aanmaken van een Digital Twin op basis van on-site inmeten of 3D-scans
  • Afleiden van nauwkeurige trekstaten en bestellijsten;
  • Procesautomatisering
  • Visuele rendering van exterieur en interieur
  • En nog veel meer

Ziet u geen oplossing die aan uw behoeften voldoet? Neem contact met ons op voor oplossingen op maat.

Hoe maakt Sketcho het verschil?

Als leverancier van geïntegreerde BIM-diensten en -oplossingen is Sketcho er om het gat te dichten waar uw bedrijf mee te maken kan krijgen – wat dat ook moge zijn!

Wilt u de samenwerking tussen teams en de efficiëntie van de workflow bij een groot project verbeteren? Hulp nodig bij het evalueren van ontwerpen, het genereren van nauwkeurige 2D tekeningen van BIM modellen of zelfs het genereren van trekstaten of bestellijsten? Ons team van technische experts is er om u te helpen met snelle turnarounds.

Wilt u intern BIM-personeel opleiden of de expertise van bestaand personeel verbeteren? Wij verzorgen trainingen en bieden consultancydiensten om samen automatisering voor uw modelleerprocessen te ontwikkelen.

Hebt u andere BIM-gerelateerde behoeften? Wij bieden oplossingen op maat van uw behoeften – er is geen project te groot of te klein.