Sketcho is een deskundig en creatief BIM- en tekenbureau dat gericht is op het werken met 6D-gebouwmodellen door het toepassen van BIM-methodiek.

Onze Diensten

Bij Sketcho bent u voor tal van diensten op de juiste plek. Of het nu gaat om het maken van bouwkundige of constructieve tekeningen en modellen of juist om het modelleren van Revit Families. Wij helpen u graag verder.

Bouwkundige Tekeningen

Voor het bouwen of verbouwen van een gebouw of product is het hebben van een bouwkundige tekening noodzakelijk. Dankzij een bouwkundige tekening weet u namelijk precies wat u nodig gaat hebben voor het maken, produceren of bouwen van het project.

Bij Sketcho vinden we het belangrijk dat iedere bouwkundige tekening goed af te lezen is en op een goede wijze een mooi geheel tot stand kan worden gebracht.

Constructieve tekeningen

Wanneer het gaat om een goede bouwkundige tekening is een constructieve tekening natuurlijk niet weg te denken. In dit type tekening wordt de constructie duidelijk vastgelegd.

Gebouw gebonden Installaties

Sketcho helpt u graag op weg om een compleet plaatje te geven van het te bouwen geheel. Zowel van binnen als van buiten is het van groot belang dat aan alle zaken wordt gedacht.

Revit Families

Binnen het BIM-wereld is het maken van Revit Families een van de meest cruciale elementen. Met deze vorm van modelleren is het namelijk mogelijk om alle objecten met elkaar te assembleren. Zo kunnen we gemakkelijk alles samenstellen en zorgen we ervoor dat uw gebouw precies zo wordt als u voor ogen heeft.

Kies uw BIM-Partner

De know-how van Sketcho passen wij bij uw project toe met de inzet van een tijd- en kostenbesparende werkmethodiek op basis van de lean-filosofie.