Sketcho is een deskundig en creatief BIM- en tekenbureau dat gericht is op het werken met 6D-gebouwmodellen door het toepassen van BIM-methodiek.

Over ons

Sketcho is hét BIM-bureau voor tal van opdrachtgevers. Sketcho voorziet hen van antwoorden op bouwkundige en werktuigbouwkundige vraagstukken. Of het nu gaat om een eenmalige vraag of een structurele samenwerking. Wij helpen u graag weer verder op weg.

Wij richten ons met name op kleinere opdrachten, niet omdat we het grotere werk niet aankunnen, juist omdat we weten dat kleinere opdrachten vaak moeten wijken voor de grote opdrachten en dus op de lange baan worden geschoven.

Wanneer u ervoor kiest om deze kleinere werkzaamheden uit te besteden aan Sketcho, zorgen wij ervoor dat u zich verder kunt richten op de grotere werkzaamheden. Daarnaast bent u er zeker van dat ook de kleinere klus op professionele wijze aangepakt wordt.

Naast het uitvoeren van de kleinere projecten en opdrachten zijn we uiteraard ook in te schakelen voor grotere projecten. Tijdens deze projecten en opdrachten kunnen we u zowel ondersteunen als het hele project in uw naam uitvoeren.

 

U kunt ons onder andere inschakelen voor:

  • Het omzetten van 2D-tekeningen naar 3D-modellen;
  • Van schets tot complete werktekeningen;
  • Aanpassen van bestaande modellen en tekeningen;
  • Digitaliseren van bestaand tekenwerk en schetsen;
  • Ontwerpen en uitwerken van prototypes;
  • En veel meer ….

 

Testimonials

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

Onze partners

Kies uw BIM-Partner

De know-how van Sketcho passen wij bij uw project toe met de inzet van een tijd- en kostenbesparende werkmethodiek op basis van de lean-filosofie.