Sketcho is een deskundig en creatief BIM- en tekenbureau dat gericht is op het werken met 6D-gebouwmodellen door het toepassen van BIM-methodiek.

Revit Families modelleren

Binnen het BIM-wereld is het maken van Revit Families een van de meest cruciale elementen. Met deze vorm van modelleren is het namelijk mogelijk om alle objecten met elkaar te assembleren. Zo kunnen we gemakkelijk alles samenstellen en zorgen we ervoor dat uw gebouw precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

Bij Sketcho bieden we u graag een uitgebreid plaatje, ook wanneer het gaat om BIM-systemen en de daar bijbehorende Revit Families. Ons team is goed opgeleid met de allernieuwste technieken en vaardigheden om uw model volledig in BIM te kunnen plaatsen.

 

Op basis van de Revit Family Creation bieden we de volgende diensten:

  • Architectuur, Structuur en MEP Family Creation;
  • Parametrische families;
  • Bouwsystemen en componenten;
  • Het aanpassen van families op verschillende manieren.

Ons team houdt zich alleen bezig met het maken van content in Revit en dragen op deze wijze bij aan het creëren van nieuwe technieken om uw BIM-project opgelost te krijgen.

 

Het meest ingewikkelde op het gebied van BIM-modeling is het aanmaken van Revit componenten. Wij zijn ervaren op dit gebied en blinken uit in het maken van componenten die volledig op wens zijn afgestemd.

 

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het creëren van simpele of juist paratmaterische families voor het Building Information Model (BIM) welke gebruikt kunnen worden voor meerdere projecten in verschillende fasen. Onze BIM Modelleurs hebben veel expertise in huis om alles op een perfecte manier te laten samen komen. Met het modelleren van deze families bieden we u de mogelijkheid om veel tijd en geld te besparen.

Kies uw BIM-Partner

De know-how van Sketcho passen wij bij uw project toe met de inzet van een tijd- en kostenbesparende werkmethodiek op basis van de lean-filosofie.